konstruktori-logo-okvir-250pxНакон успешно одржаних предавања у оквиру пројекта Електроника из прве руке почетком године и низа активности које су након ових предавања уследиле у Конструкторској секцији радио-клуба, годину завршавамо практичном електроничарском радионицом.

Циљ је да се младима у Ужицу, које интересује електроника и радио-техника, омогући да имају место где могу да се окупљају, размењују и проширују своја знања, као и да уче од искусних стручњака из тих области.

Циљна група пројекта су ученици осмог разреда основне школе, средњошколци и студенти техничких смерова, али и сви остали који су заинтересовани за електронику и радио-технику.

Конструктори 2016Радионице ће бити одржане од 26. новембра до 10. децембра у просторијама радио-клуба у улици Дечанска 19, и овај пут ће учесници моћи да практично раде на пројектовању и изради електронског уређаја. Радионице ће обухватити све фазе, од пројектног задатка до израде функционалног уређаја.

И овај пут, пројекат су подржали омладински фонд Фондације „Ана и Владе Дивац“, Град Ужице и Балкански фонд за демократију, бесповратном доделом средстава за набавку опреме, алата и материјала.

Уколико желите да учествујете у радионицама пошаљите нам пријаву за учешће, тако да можемо да вас контактирамо  и обавестимо о даљим активностима. Обавестите и своје пријатеље да се пријаве. Учешће је бесплатно.