У клуб је стигао још један пакет за конструкторску секцију. Послао га је Бора Лазендић из Жабља. Пакет је био позамашан и прилично тежак.

Момци су овај пут препустили Кристини да она отвори кутију. У уредо сложеној кутији, прво је нађена порука коју е Бора упутио младим електроничарима:

Будуће колеге, велики поздрав…

Као да је јуче било када сам се сусрео са том чудесном електроником и питао се како то ради, как би било да и ја тако нешто направим или барем томе слично. Верујте да и дан данас имам ништа мању жељу и интересовање. Сада у тим годинама имате пуно времена за учење, за учење кроз разне начине и зато користите сваку прилику и помоћ да померите своје знање али највише верујте у себе саме, ипак, немојте се устручавати да кажете да нешто не знате и да вам није јасно… грабите знање сваки дан јер на крају схватићете да време лети.

Срећан сам што сам у прилици да вам поашњем скроман поклон да се вежбате и учите…

Од срца вам желим успех на свиом пољима и области електронике, да ваша радионица доживи дуг век…

Убрзо смо открили зашто је пакет био тако тежак – кутија је била дупке испуњена разноразним масивним стварима.

Бора се, изгледа, више бави енергетком електроником јер је материјал који је послао из тог домена: три комплетна уклопна сата, пиштољ лемилицу, велер штапну лемилицу, мерни инструмент, TTL логичку сонду, десетак ЛЦД дисплеј модула из уклопних сатова, мноштво малих трансформатора 12 волти, разноразна интегрална кола, гомилу отпорника, електролитских кондензатора малог и великог капацитета, диоде, диаке, грецове, модуле тастатура, подножја за интегрална кола разних величина, ZIFF подножја, велики број ситних завртања, матица, одстојника, дугмади за потенциометре, буксне, крокодил штипаљке – ма тешко је све набројати.

Бора је својим прилогом отворио једну сасвим нову област енергетске електронике којом се до сада нисмо бавили а која итекако завређује пажњу.